Imprenex skor

Impregnera dina textilier

Impregnering förlänger livslängden på dina textilier. Vi har produkterna för skor, kläder, tält, markiser, parasoll med mera.

Vi har flera impregneringar med lite olika egenskaper. Här guidar vi dig till rätt impregnering.

 

Våra produkter:

Imprenex AllroundImprenex Allround

Speciellt framtagen för impregnering av funktionsplagg. Den vattenbaserade impregneringen återger och ökar textilens smuts- och vattenavvisning. Läs mer om Imprenex Allround.

 

 

Imprenex Wash In PlusImprenex Wash in Plus

En vattenbaserad grundimpregnering som är speciellt framtagen för impregnering av funktionsmaterial och återger och ökar textilens smuts- och vattenavvisning. Används i tvättmaskin eller genom att blötlägga textilierna. Läs mer om Imprenex Wash in Plus. 

 

 

Imprenex Wash InImprenex Wash in

Vattenbaserad grundimpregnering som är idealisk för kläder och textil i till exempel bomull, polyester och polyamid. Används i tvättmaskin eller genom att blötlägga textilierna. Läs mer om Imprenex Wash in. 

 

 

Imprenex ExpressImprenex Express

Ger en vatten-, olje- och smutsavvisande impregnering på alla material som tål kemtvätt. Ett gott skydd till skidjackan, barnoverallen, vantarna, möbeltyger eller skor och kängor i läder och mocka. Påverkar inte plaggets andningsförmåga, struktur eller färg. Vattenfri och torkar omedelbart efter behandling. Läs mer om Imprenex Express.

Herdins Imprenex OutdoorImprenex Outdoor

Speciellt framtagen för grövre textilier i utomhusmiljöer. Ger en vattenavvisande yta på bland annat båtkapell, markiser, parasoll, hästtäcken, ryggsäckar, tält, presenningar och flaggor. Läs mer om Imprenex Outdoor. 

 

 

Herdins Imprenex CleanerImprenex Cleaner

Ett koncentrerat rengöringsmedel för utomhustextilier t.ex. markiser, parasoller, tält och båtkapell. Används innan impregnering med Imprenex Outdoor. Läs mer om Imprenex Cleaner.

Välj rätt Imprenex

imprenex